Studio-em, verrassend in vorm

Studio-em is een jong en creatief ontwerpbureau, opgericht door Magda Pietranek. Voor de meeste vormgevers zijn interieurontwerp en grafisch ontwerp twee verschillende specialisaties, voor Magda zijn 2D- en 3D vormgeving echter onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds haar architectuurstudie speelt zij op professionele wijze met ruimte, ritme, lijnen, indeling, kleur, materiaal en textuur. Met focus op vorm en functie levert haar studio keer op keer originele en inspirerende ontwerpen; rustig, eigentijds en stijlvol.

Met de em van maatwerk

Ontwerpen begint met luisteren. Luisteren naar de wensen van de klant. Luisteren naar kleuren en voorkeuren. Luisteren naar vormen en sfeer. Daarna brengt studio-em de vraag terug naar de kern en komt met een verrassende vertaling. Met een smaakvol concept en ontwerp op maat. Met een indeling van ruimte zoals ruimte bedoeld is. Met een verfijnde knipoog, met originele accenten. Met de unieke toegevoegde waarde van studio-em.

em voor u?

Heeft u een vraag over grafisch ontwerp of interieurontwerp? Wilt u zelf ervaren wat studio-em voor u en uw ruimte kan betekenen? Maak een afspraak voor een inspirerend ori├źnterend gesprek, uiteraard met een goede kop thee of koffie. Bel 0252 823 070 of mail magda@studio-em.nl.

Studio-em planten