Studio-em, verrassend in vorm

De interieurarchitect voor Leiden

Als u een ruimte heeft die een nieuw aangezicht nodig heeft, dan heeft u hier meerdere mogelijkheden voor. U kunt zelf een stapel interieurtijdschriften uit de winkel halen en zelf bekijken wat voor stijlen er momenteel populair zijn. U kunt ook uw wensen eens doornemen met studio-em. Wij hebben veel ervaring met het vertalen van wensen van onze klanten, naar ontwerpen die alle verwachtingen overtreffen. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen op onze site, om hier te zien wat u allemaal van ons kunt verwachten.

Interieurarchitectuur in Leiden

Bij studio-em vindt u creativiteit gekoppeld aan kennis. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek met onze klanten, om eens te kijken wat u nou precies voor wensen heeft. Misschien heeft u al een duidelijk beeld voor ogen, maar het kan natuurlijk ook best dat u alleen maar een gevoel heeft van hoe het er uit moet komen te zien. Wat het ook is, samen met u gaan we kijken hoe we dit naar realiteit gaan vertalen. We maken een concept, die we indelen en schetsen en vormgeven zoals wij denken dat u zich hier helemaal thuis gaat voelen. Samen met u gaan we dan dit ontwerp finetunen, waarna wij ervoor dat alles gerealiseerd wordt.

In contact komen met de interieurarchitect voor Leiden

Als u op zoek bent naar professionele, verrassende interieurarchitectuur voor Leiden, dan bent u bij studio-em absoluut aan het juiste adres. Wij hebben namelijk heel wat ervaring op het gebied van binnenhuis architectuur en delen onze kennis op dit gebied graag met u. We komen met een ontwerp dat aansluit op uw wensen, maar dat daarnaast ook unieke elementen bevat. Dit allemaal om tot een design te komen dat voor u als thuis voelt, maar waar u toch ook door verrast gaat worden. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Studio-em planten

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op!

Adres

De Loft Lisse

Heereweg 345

2161 CA Lisse