Studio-em, verrassend in vorm

De interieurarchitect voor Haarlem

Als u in Haarlem woont en eens wat anders wilt in uw interieur, dan raden wij u aan om hiervoor eens contact op te nemen met studio-em. Bij ons vindt u namelijk een perfecte combinatie van ervaring en creativiteit. Als interieurarchitect voor Haarlem en omstreken kunnen wij er voor zorgen dat u straks dat mooie interieur heeft waar u altijd al van heeft gedroomd. Waar we draaien er ook onze hand niet voor om u eens totaal te verrassen. Met een interieur dat aansluit op uw wensen, maar dat wel vele unieke elementen bevat die een bijzonder geheel maken.

Interieurarchitectuur in Haarlem

Als u op zoek bent naar een binnenhuis architect die u aan een nieuw interieur in Haarlem helpt, dan raden wij u aan om hiervoor eens langs te komen bij studio-em. We gaan dan samen met u om tafel zitten om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Dit begint dan met uw vraag en uw wensen, die we samen gaan bespreken. We brainstormen samen, om een goed idee te krijgen van wat u nu echt in uw huis of kantoor wilt zien. We maken hier een eerste concept van, waar we dan samen met u op gaan schieten. Zo komen we tot een eind concept dat wij netjes gaan uitwerken. Aan de hand hiervan gaan wij dan aan de slag met de realisatie van het project.

Meer weten over interieurarchitectuur in Haarlem?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gewoon even een kijkje op onze website. U vindt hier dan alle informatie die u nodig heeft om contact met ons op te nemen. We gaan dan samen met u bekijken wat u anders wilt aan uw interieur. Waar wordt u door geinspireerd? Zitten er elementen in uw huidige interieur die u graag wilt bewaren? En wat voor stijl wilt u graag verwerkt zien in uw nieuwe interieur? Samen met u gaan we dit allemaal eens duidelijk op een rijtje zetten.

Studio-em planten

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op!

Adres

De Loft Lisse

Heereweg 345

2161 CA Lisse