Studio-em, verrassend in vorm

De interieuradviseur voor Leiden en omstreken

Wilt u uw interieur veranderen, maar kunt u hier de inspiratie niet voor vinden? Dan is het belangrijk om contact op te nemen met iemand die altijd een overdaad aan inspiratie en creativiteit in huis heeft. U vindt dit interieuradvies voor Leiden bij studio-em. We gaan graag eens met u om tafel zitten om samen met u te bekijken hoe wij uw wensen tot realiteit kunnen maken. Wilt u graag een inrichting die aansluit op wat u al heeft in uw huis of kantoor? Of toch liever een inrichting die het over een hele andere boeg gooit? Wij kunnen alles realiseren voor u wat u zich maar kunt wensen.

De interieuradviseur voor Leiden

Bent u op zoek naar interieuradviseurs in Leiden? Bij studio-em vindt u ervaring op dit gebied, die speciaal voor u wordt aangewend. We gaan met u om tafel zitten om eens te bekijken wat u mooi vindt, wat u graag in uw interieur wilt zien en waar u door geinspireerd wordt. We kunnen dan natuurlijk ook even bekijken wat u liever niet terugziet in uw interieur. Aan de hand van deze brainstorm sessie gaan we dan aan de slag met een eerste ontwerp. Als dit op papier staat maken we hier een mooi model van in 3D, waar u dan bij aan kunt geven wat u mooi vindt en wat u liever anders ziet.

Interieuradviseurs in Leiden inschakelen

Onze interieuradviseur voor Leiden gaat hierna aan de slag met het realiseren van het plan. Zo weet u zeker dat u een interieur gaat krijgen dat helemaal op uw wensen is afgestemd, maar dat wel professioneel wordt neergezet. U hoeft hierbij verder niks te doen, alhoewel u natuurlijk altijd vrij bent om te sturen of last minute suggesties te geven. Het gaat er per slot van rekening om dat u het interieur krijgt waar u zich het meest happy mee voelt.

Studio-em planten

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op!

Adres

De Loft Lisse

Heereweg 345

2161 CA Lisse